Rock i Rojo
Napisano 20 July 2012 - 13:13
// proszę bardzo uważać! nie obrażamy nikogo ani personalnie, ani z powodu Jego narodowości, rasy, religii itp. ~fadro
Napisano 20 July 2012 - 13:20
2. Blacktide jak mniemam.
Napisano 20 July 2012 - 13:20
Tak się zdarzyło że widziałem ich film gdzie rozmawiali o GW2 i mówili że nie wiedzą gdzie będą grać.
A najwięcej polaków będzie na serwerze Blacktide, ale o tym jest w połowie tematów.
Napisano 20 July 2012 - 13:22
Napisano 20 July 2012 - 13:31
Napisano 20 July 2012 - 14:14
Outsiderzy się znaleźli
Napisano 20 July 2012 - 14:15
Napisano 20 July 2012 - 14:21
- Slize lubi to
Napisano 20 July 2012 - 14:28
haha widzę że Slize ma podobne (do mojego) nastawienie do tej parki
Nawet nie wiesz jaka ich obecność będzie miała dobry wpływ na stan polskiego community poza wybranym przez nich serwerem. Cała dzieciarnia popędzi za idolami, a reszta serwerów będzie cieszyła się dobrą reputacją wśród obcokrajowców : D.
- adryxx lubi to
Napisano 20 July 2012 - 14:49
Napisano 20 July 2012 - 15:06
Napisano 20 July 2012 - 15:11
Nie ma znaczenia na jaki server sie pójdzie, to czysta loteria. Z tego filmiku Rock'a&Rojo faktycznie wynika, że wybiorą oni ''nie polski server''. No i dobrze, ich wybór (może wolą powalczyć na WvWvW właśnie z polskimi gildiami). Jedni wolą grać z obcokrajowcami i rozmawiają na TS po angielsku, inni wolą server ''polski'' i grać z rodakami i należy uszanować taki wybór. Równie dobrze można natknąć się na ''rosyjski server'', bądź inne wynalazki... Nikt na chwilę obecną nie może powiedzieć gdzie bedzie najlepiej, a gdzie najgorzej. Zgadzam się z opinią Wilsonowego - ''idole'' przyciągną takich, a nie innych graczy, lecz opinią obcokrajowców bym się tak bardzo nie przejmował. Polacy zawsze mają niskie mniemanie o sobie, przejmują się opinią innych graczy/ludzi z innych krajów... Bądź co bądź w każdym narodzie są popaprańcy (UWAGA !!! Dzieci Neo są wszędzie
).
Wiadomo, że nie tylko my borykamy się z idiotyzmem tzw. 'gimbusów', wstydzić się za obcokrajowców nie ma sensu, ale gdy rodak robi 'wiochę' to bądź co bądź tracimy w oczach innych. Wiesz, fakt faktem reputacja w oczach innych nie jest najważniejsza (pf, w zasadzie nie jest nawet ważna) - wystarczy dobra gildia i po problemie. Mimo wszystko wolałbym mieć jak najmniejszą styczność z przeciętnym widzem tytułowego duetu.
Napisano 20 July 2012 - 15:15
Nie obrażamy nikogo ani personalnie, ani z powodu Jego narodowości, rasy, religii itp.
- Wilsonowy lubi to
Napisano 20 July 2012 - 16:45
Napisano 20 July 2012 - 16:49
Co do Rocka, to można go będzie oglądnąć na twitchu
Napisano 20 July 2012 - 18:17
nie chodzi im o mało zaludniony serwer tylko o taki na którym nie będzie dużo Polaków. czytaj uważnie.
" Rock wspominał, że wybiorą serwer, który jest mało zaludiony, i taki gdzie Polaków nie ma,"
Pozdrawiam:)
A wracając do tematu: Mi to jest naprawdę wszystko jedno.
Przez wiele lat grałem głównie w anglojęzycznych gilidiach, ale brakowało mi możliwości spotkania się w realu z gilidiowiczami, bo to naprawdę fajne. Gdy się wie jaka twarz siedzi za postacią, odrazu jakoś inaczej się gra.
Więc postanowiłem dać szansę polskiej gilidi i jestem zadowolony, puki co.
Zresztą bycie w polskiej gilidi nie oznacza braku kontaktu z anglikami, zwłaszcza że spokojnie możne mieć 2 gilidie.
Napisano 20 July 2012 - 18:21
Napisano 20 July 2012 - 22:49
Wskaż chociażby jedno moje zdanie, które celowało w jednego z tej dwójki. Nic do nich nie mam, ba - nawet ich lubię! Aczkolwiek większość odbiorców ich wesołej twórczości jest jaka jest, wystarczy wejść na czat podczas live'a Rocka i człowiek zastanawia się nad wytatuowaniem na czole: Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.Wilsonowy nie wiem co Ty masz do Rocka i Rojo.
- Slize lubi to
Napisano 23 July 2012 - 12:07
Napisano 23 July 2012 - 13:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty