Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rock i Rojo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
58 odpowiedzi w tym temacie

#1 bartek9330

bartek9330
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 20 July 2012 - 13:13

Wiadomo już na jakim serwerze będą grali ci lets playerzy?Jeszcze jedno. Gdzie będzie najwięcej polaków?

// proszę bardzo uważać! nie obrażamy nikogo ani personalnie, ani z powodu Jego narodowości, rasy, religii itp. ~fadro

#2 Wilsonowy

Wilsonowy
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 July 2012 - 13:20

1. Nie.
2. Blacktide jak mniemam.

#3 Szonek

Szonek
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 20 July 2012 - 13:20

Czytasz forum? Przeglądasz tematy ? Oglądasz ich filmiki ?
Tak się zdarzyło że widziałem ich film gdzie rozmawiali o GW2 i mówili że nie wiedzą gdzie będą grać.
A najwięcej polaków będzie na serwerze Blacktide, ale o tym jest w połowie tematów.

#4 Sentin

Sentin
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 20 July 2012 - 13:22

Do 21 jeszcze troche czasu wiec pewnie dadzą znac na jaki serwer sie zdecydowali ;)

#5 Aladen

Aladen
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 20 July 2012 - 13:31

Na Blacktide, najmniej prawdopodobne. Rock wspominał, że wybiorą serwer, który jest mało zaludiony, i taki gdzie Polaków nie ma, albo są tylko, że małą grupa.

#6 Slize

Slize
  • Użytkownik
  • 509 postów

Napisano 20 July 2012 - 14:14

To życzę im powodzenia w znalezieniu "mało zaludnionego" servera hahaah
Outsiderzy się znaleźli :)

#7 Artemis

Artemis
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 20 July 2012 - 14:15

nie chodzi im o mało zaludniony serwer tylko o taki na którym nie będzie dużo Polaków. czytaj uważnie.

#8 Gofcia

Gofcia
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 20 July 2012 - 14:21

haha widzę że Slize ma podobne (do mojego) nastawienie do tej parki :P
  • Slize lubi to

#9 Wilsonowy

Wilsonowy
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 July 2012 - 14:28

haha widzę że Slize ma podobne (do mojego) nastawienie do tej parki :P

Nawet nie wiesz jaka ich obecność będzie miała dobry wpływ na stan polskiego community poza wybranym przez nich serwerem. Cała dzieciarnia popędzi za idolami, a reszta serwerów będzie cieszyła się dobrą reputacją wśród obcokrajowców : D.
  • adryxx lubi to

#10 Hubert

Hubert
  • Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 20 July 2012 - 14:49

Nie ma znaczenia na jaki server sie pójdzie, to czysta loteria. Z tego filmiku Rock'a&Rojo faktycznie wynika, że wybiorą oni ''nie polski server''. No i dobrze, ich wybór (może wolą powalczyć na WvWvW właśnie z polskimi gildiami). Jedni wolą grać z obcokrajowcami i rozmawiają na TS po angielsku, inni wolą server ''polski'' i grać z rodakami i należy uszanować taki wybór. Równie dobrze można natknąć się na ''rosyjski server'', bądź inne wynalazki... Nikt na chwilę obecną nie może powiedzieć gdzie bedzie najlepiej, a gdzie najgorzej. Zgadzam się z opinią Wilsonowego - ''idole'' przyciągną takich, a nie innych graczy, lecz opinią obcokrajowców bym się tak bardzo nie przejmował. Polacy zawsze mają niskie mniemanie o sobie, przejmują się opinią innych graczy/ludzi z innych krajów... Bądź co bądź w każdym narodzie są popaprańcy (UWAGA !!! Dzieci Neo są wszędzie ;)).

#11 fadro

fadro
  • Redaktor
  • 1444 postów

Napisano 20 July 2012 - 15:06

Tak czy inaczej na ogólnym czacie języki poza oficjalnymi nie mają prawa bytu - więc jedynie angielski, niemiecki i francuski na europejskich serwerach na razie.

#12 Wilsonowy

Wilsonowy
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 July 2012 - 15:11

Nie ma znaczenia na jaki server sie pójdzie, to czysta loteria. Z tego filmiku Rock'a&Rojo faktycznie wynika, że wybiorą oni ''nie polski server''. No i dobrze, ich wybór (może wolą powalczyć na WvWvW właśnie z polskimi gildiami). Jedni wolą grać z obcokrajowcami i rozmawiają na TS po angielsku, inni wolą server ''polski'' i grać z rodakami i należy uszanować taki wybór. Równie dobrze można natknąć się na ''rosyjski server'', bądź inne wynalazki... Nikt na chwilę obecną nie może powiedzieć gdzie bedzie najlepiej, a gdzie najgorzej. Zgadzam się z opinią Wilsonowego - ''idole'' przyciągną takich, a nie innych graczy, lecz opinią obcokrajowców bym się tak bardzo nie przejmował. Polacy zawsze mają niskie mniemanie o sobie, przejmują się opinią innych graczy/ludzi z innych krajów... Bądź co bądź w każdym narodzie są popaprańcy (UWAGA !!! Dzieci Neo są wszędzie ;)).

Wiadomo, że nie tylko my borykamy się z idiotyzmem tzw. 'gimbusów', wstydzić się za obcokrajowców nie ma sensu, ale gdy rodak robi 'wiochę' to bądź co bądź tracimy w oczach innych. Wiesz, fakt faktem reputacja w oczach innych nie jest najważniejsza (pf, w zasadzie nie jest nawet ważna) - wystarczy dobra gildia i po problemie. Mimo wszystko wolałbym mieć jak najmniejszą styczność z przeciętnym widzem tytułowego duetu. :)

#13 fadro

fadro
  • Redaktor
  • 1444 postów

Napisano 20 July 2012 - 15:15

Proszę bardzo uważać w tym temacie! Jest dość delikatny.
Nie obrażamy nikogo ani personalnie, ani z powodu Jego narodowości, rasy, religii itp.
  • Wilsonowy lubi to

#14 Hulajdusza

Hulajdusza
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 20 July 2012 - 16:45

Wilsonowy nie wiem co Ty masz do Rocka i Rojo. Mi się podoba to co Panowie robią i w jaki sposób to robią, a gimbusowe lata myślę mam już dawno za sobą :)

#15 kaczor237

kaczor237
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 20 July 2012 - 16:49

Każdy ma prawo robić, oglądać co mu się podoba. Mnie też podoba się to co robi Rock i Rojo, maja pasję i to jest najważniejsze.. Na ich miejscu na beta teście bym się nie ujawniał, tylko pograł sobie klasami nad którymi się będę zastanawiał..Co do gimbusowania.. kurde każdy z Nas był młody, troszkę,szalony... Bracia, siostry kochajmy się :D
Co do Rocka, to można go będzie oglądnąć na twitchu :)

#16 Slize

Slize
  • Użytkownik
  • 509 postów

Napisano 20 July 2012 - 18:17

nie chodzi im o mało zaludniony serwer tylko o taki na którym nie będzie dużo Polaków. czytaj uważnie.

" Rock wspominał, że wybiorą serwer, który jest mało zaludiony, i taki gdzie Polaków nie ma,"

Pozdrawiam:)

A wracając do tematu: Mi to jest naprawdę wszystko jedno.
Przez wiele lat grałem głównie w anglojęzycznych gilidiach, ale brakowało mi możliwości spotkania się w realu z gilidiowiczami, bo to naprawdę fajne. Gdy się wie jaka twarz siedzi za postacią, odrazu jakoś inaczej się gra.
Więc postanowiłem dać szansę polskiej gilidi i jestem zadowolony, puki co.

Zresztą bycie w polskiej gilidi nie oznacza braku kontaktu z anglikami, zwłaszcza że spokojnie możne mieć 2 gilidie.

#17 Artemis

Artemis
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 20 July 2012 - 18:21

W takim razie ktoś tu źle zrozumiał Rocka bo on nic nie mówił o mało zaludnionym serwie :)

#18 Wilsonowy

Wilsonowy
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 July 2012 - 22:49

Wilsonowy nie wiem co Ty masz do Rocka i Rojo.

Wskaż chociażby jedno moje zdanie, które celowało w jednego z tej dwójki. Nic do nich nie mam, ba - nawet ich lubię! Aczkolwiek większość odbiorców ich wesołej twórczości jest jaka jest, wystarczy wejść na czat podczas live'a Rocka i człowiek zastanawia się nad wytatuowaniem na czole: Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
  • Slize lubi to

#19 Kramar

Kramar
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 23 July 2012 - 12:07

Mam do nich neutralny stosunek, po prostu nie przeszkadzają mi, jednak trzeba im oddać to, że dzięki nim masa osób dowiedziała się o gw2 i za to im chwała.

#20 Draco

Draco
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 23 July 2012 - 13:08

Rock i Rojo to dobrana para , świetni recenzenci gier i testerzy , nawet największemu noobowi wytłumaczą o co w tej grze chodzi.Jeśli chodzi o ich granie to nawet nie jestem w stanie ocenić , ci goście po prostu zaczynają grać a po 1-2 tygodniach max ich już w tej grze najzwyczajniej nie ma,lepiej to może wygląda w single player ale jakby nie patrzeć GW2 nie jest grą single , i pograć trzeba trochę czasu by poznac całą grę...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych